Λογισμικό διαχείρισης δεδομένων

Οι ψηφιακοί μας πόροι σας παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες του Συστήματος Διαχείρισης Ινσουλίνης Omnipod®. Από την πρόσβαση στους εκπαιδευτικούς πόρους έως και τη διαχείριση των δεδομένων μέσω του Προσωπικού Διαχειριστή Διαβήτη PDM, για τη βελτιστοποίηση του σχεδίου φροντίδας και διαχείρισης του διαβήτη σας[Προσωπικός Διαχειριστής Διαβήτη], για τη
βελτιστοποίηση του σχεδίου φροντίδας και διαχείρισης του διαβήτη σας.

Αν είναι δυνατό, δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο diasend® κάνοντας κλικ εδώ ο οποίος θα σας επιτρέψει να φορτώσετε τα δεδομένα σας από το PDM.

Λογισμικό διαχείρισης δεδομένων για το Σύστημα Omnipod®

Με το diasend®, έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του σακχαρώδη διαβήτη σας σε μία ενιαία, εύχρηστη πλατφόρμα. Το diasend® σας επιτρέπει να ελέγχετε την πορεία του σακχαρώδη διαβήτη σας, να κατανοείτε τις σχέσεις αιτίου και αιτιατού των δραστηριοτήτων σας με τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα σας, καθώς και να κοινοποιείτε εύκολα δεδομένα στον επαγγελματία υγείας για τη θεραπεία του διαβήτη σας.

Αν είναι δυνατό, δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο diasend® κάνοντας κλικ εδώ  ο οποίος θα σας επιτρέψει να φορτώσετε τα δεδομένα σας από το PDM.