Καλώς ήρθατε στο ταξίδι σας με το Omnipod DASH®

Γεια σας.

Εάν βρίσκεστε εδώ, έχετε λάβει το δείγμα Pod του Omnipod DASH®.*

Παρακάτω θα μάθετε πώς και πού να εφαρμόσετε το δείγμα Pod σας, καθώς και θα έχετε πρόσβαση σε πολλούς πόρους που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πώς είναι η ζωή με το Omnipod DASH®.

Τι θα βρείτε σε αυτή την ενότητα:

Τι είναι το Pod experience

Το Pod Therapy είναι θεραπεία με αντλία ινσουλίνης, απλοποιημένη. Το μη λειτουργικό δείγμα Pod* με πραγματική αίσθηση, πραγματικού μεγέθους, πραγματικού βάρους (χωρίς την ινσουλίνη) έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια πραγματικά καλή ιδέα για το πώς είναι να φοράτε ένα Pod. Αυτό είναι το Pod Experience. Προτείνουμε να το φορέσετε έως και τρεις ημέρες, όπως ακριβώς ένα λειτουργικό Pod. 

Μπορείτε να κάνετε ντους, να κοιμάστε, να ασκείστε και να παίξετε ενώ το φοράτε – είναι σχεδιασμένο για να ζήσετε τη ζωή ΣΑΣ!

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Είτε κάνετε πολλαπλές ημερήσιες ενέσεις είτε μια χρησιμοποιείτε παραδοσιακή αντλία ινσουλίνης, θέλουμε να σας δώσουμε τα εργαλεία και τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή σχετικά με το εάν η θεραπεία με Pod είναι κατάλληλη για εσάς. Δεν χρειάζεται να τα καταλάβετε όλα μόνοι σας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας στο Omnipod DASH® είναι εδώ για να σας βοηθήσουν με τα επόμενα βήματά σας.

Είναι καιρός να διαχειριστούμε διαφορετικά τον Διαβήτη Τύπου 1.

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με το δείγμα Pod*

Βιώστε την αίσθηση του Pod με τρία απλά βήματα:

  1. Καθαρίστε σχολαστικά το επιλεγμένο σημείο και αφήστε το δέρμα σας να στεγνώσει στον αέρα. Μην φυσάτε το σημείο για να στεγνώσει.
  2. Αφαιρέστε το χάρτινο υπόστρωμα και εφαρμόστε το Pod στο σώμα σας. Περάστε το δάχτυλό σας πάνω από την αυτοκόλλητη βάση 2-3 φορές για ναβεβαιώσετε ότι κόλλησε το Pod στο σώμα.
  3. Φορέστε το Pod για έως και 3 ημέρες, στη συνέχεια αφαιρέστε το και πετάξτε το. Για την αφαίρεση το παιδικό λάδι ή παρόμοια λάδια μπορούν να βοηθήσουν στη αφαίρεση του αυτοκόλλητου εάν είναι απαραίτητο.
Παρακολουθήστε: Πώς να εφαρμόσετε το Pod Αυτό το βίντεο θα σας καθοδηγήσει στην εφαρμογή του δείγματος Pod* βήμα προς βήμα!

Πού να τοποθετήσετε το δείγμα Pod σας*

Στους ενήλικες, συνιστούμε να το τοποθετείτε κάθετα στο χέρι ή το πόδι σας ή οριζόντια στην κοιλιά, την πλάτη ή τους γλουτούς σας.
Αποφύγετε την τοποθέτηση του Pod οπουδήποτε θα επηρεαστεί από πτυχές του δέρματος.

Κάθετα στο χέρι σας – Το παράθυρο του pod μπορεί να τοποθετηθεί πάνω ή κάτω

Κάθετα στο πόδι σας

Οριζόντια στην κοιλιά σας – τουλάχιστον 2,5 εκ. μακριά από τη ζώνη σας και τουλάχιστον 5 εκ. μακριά από τον αφαλό σας για άνεση

Οριζόντια στο κάτω μέρος της πλάτης ή στους γλουτούς σας

Περισσότερες λεπτομέρειες για το που μπορείτε να τοποθετήσετε το Pod

Το Omnipod DASH® έχει εγκριθεί για ηλικίες 0-99 ετών. Ακολουθεί μια ανάλυση των προτεινόμενων σημείων τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά καθώς διαφέρουν ελαφρώς και θέλουμε να νιώσετε όσο το δυνατόν καλύτερα!

Έχετε τον έλεγχο με τοn "φίλο τσέπης" PDM

Προσωπικός Διαχειριστής Διαβήτη Omnipod DASH® (PDM)

Εντάξει, δεν είναι «πραγματικός φίλος», αλλά θα θέλαμε να σας τον παρουσιάσουμε.

Για το Omnipod DASH® θα χρησιμοποιήσετε το Personal Diabetes Manager (PDM). Αυτό επιτρέπει στα Pods να ελέγχονται ασύρματα∞ από εσάς για διακριτική, ακριβή χορήγηση ινσουλίνης, όπου κι αν βρίσκεστε.

Απολαύστε την οθόνη του Προσωπικού Διαχειριστή Διαβήτη Omnipod DASH® (PDM) σαν να το κρατάτε στο χέρι σας με την εικονική εμπειρία που σας προσφέρουμε.

Επομένως, δοκιμάσατε το δείγμα Pod* Τι ακολουθεί;

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε όπου κι αν βρίσκεστε στο ταξίδι σας με το Pod Therapy. Θέλουμε να είστε έτοιμοι και να έχετε παραγωγικές συζητήσεις με την ομάδα υγειονομικής σας περίθαλψης, για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το επόμενο ραντεβού σας.

Μιλήστε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη
Omnipod σήμερα

Η φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι έτοιμη να σας υποστηρίξει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με το Pod Therapy το Omnipod DASH®, την συνταγογράφησή του κλπ.

Καλέστε μας στο 2108131733 εσωτ. (33)

Είμαστε εδώ 9 π.μ.-6 μ.μ., Δευτέρα-Παρασκευή.

Εγγραφείτε σε μία ζωντανή επίδειξη Omnipod DASH®

Οι εικονικές ζωντανές επιδείξεις μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε το Omnipod DASH® σε δράση!
Εγγραφείτε παρακάτω για μια συνεδρία 60 λεπτών και ένα μέλος της ομάδας μας θα σας καθοδηγήσει πώς λειτουργούν όλα.

Πώς να αξιοποιήσετε στο μέγιστο δυνατόν το ραντεβού με τον γιατρό σας

Το να μιλήσετε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με τη θεραπεία με αντλία ή Pod μπορεί να είναι μια νέα εμπειρία. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη συζήτηση:

Σχεδιάστε εκ των προτέρων
Μοιραστείτε το ενδιαφέρον σας για το Pod Therapy με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης και προετοιμάστε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις επιλογές θεραπείας σας.

Ημερολόγιο

Κρατήστε ένα ημερολόγιο ή λήψη αισθητήρα γλυκόζης, με λεπτομερή αρχεία των δόσεων ινσουλίνης και της πρόσληψης υδατανθράκων για μερικές εβδομάδες πριν από το ραντεβού σας. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο όταν μιλάτε για τη διαχείριση του διαβήτη και τις επιλογές θεραπείας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να αποδείξετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με την τρέχουσα θεραπεία διαβήτη με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης ή τη νοσοκόμα σας

Σχεδιάστε την ατζέντα
Καθώς εξετάζετε το ημερολόγιο σας, μπορεί να δείτε ορισμένες προκλήσεις που αντιμετωπίσατε όταν προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας σε καθημερινή βάση. (Π.χ. αθλήματα, ύπνος ή απρόβλεπτα προγράμματα). Τα επόμενα βήματα είναι ο καθορισμός της ημερήσιας διάταξης για τη συνάντηση. Λάβετε λοιπόν υπόψη σας μερικές ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης ή τη νοσοκόμα σας, καθώς αυτή θα είναι η τέλεια ευκαιρία να το κάνετε.

Για παράδειγμα: Πώς μπορώ να αυξήσω τον Χρόνο μου στο Εύρος και να μειώσω τον Χρόνο μου κάτω από το Εύρος; Πώς μπορώ να μειώσω την προσπάθεια που χρειάζεται να επενδύω στην αυτοδιαχείριση του διαβήτη μου καθημερινά;

Πιστεύουμε στην ελευθερία επιλογής και στην ελευθερία από τις σωληνώσεις

Για τα άτομα με διαβήτη τύπου 1, γνωρίζουμε ότι η επιλογή μιας αντλίας ινσουλίνης για πρώτη φορά ή η αλλαγή από μια ήδη υπάρχουσα δεν είναι εύκολη απόφαση. Στην Insulet, πιστεύουμε ότι όσοι κρίθηκαν επιλέξιμοι για θεραπεία με αντλία θα πρέπει να έχουν την ελευθερία επιλογής και την ευελιξία να αλλάζουν συσκευές χορήγησης ινσουλίνης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθούμε να λάβουμε μέτρα για τη διευκόλυνση της ευελιξίας και τη μείωση των περιόδων «κλειδώματος» στην τεχνολογία Pod Therapy της Insulet.

Το καλύτερο σημείο εκκίνησης θα ήταν να μιλήσετε με έναν επαγγελματία υγείας για το ποιες επιλογές θεραπείας ινσουλίνης μπορεί να είναι οι καταλληλότερες, με βάση τις κλινικές ανάγκες και τις ανάγκες του τρόπου ζωής σας.

Τα πραγματικά βήματα που μπορούμε να κάνουμε μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την χώρα που βρίσκεστε, επομένως η ομάδα ειδικών Omnipod® είναι εδώ για να παρέχει μια επισκόπηση του πώς το κάνουμε αυτό∞.

Μιλήστε με έναν ειδικό του Omnipod της Hemoglobe Hellas για να μάθετε περισσότερα για αυτό!

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η υποχρέωση εμπιστευτικότητας ή άλλοι περιορισμοί ενδέχεται να μας εμποδίσουν να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες σχετικά με τις εμπορικές σχέσεις που έχουμε με τρίτα μέρη

Γιατί το Omnipod χρησιμοποιείται από χιλιάδες ανθρώπους απλοποιώντας τη ζωή τους με τον διαβήτη

Το Pod:
Είναι μια φορητη συσκευή χορήγησης ινσουλίνης χωρίς σωληνώσεις, που μπορεί να εξαλείψει έως και 14 ενέσεις ινσουλίνης με την χρήση ενός Pod‡ . Αφήστε πίσω τις πολλαπλές καθημερινές ενέσεις, τις ταλαιπωρίες των σωληνώσεων και τους συμβιβασμούς στην γκαρταρόμπα σας.

Τα Μαθηματικά:
Απλοποιήστε τα μαθηματικά κατά την ώρα του γεύματος με την ενσωματωμένη αριθμομηχανή bolus με μετρήσεις υδατανθράκων

Δείτε τι έχει να πει η κοινότητά των Ελλήνων Podders® για τη ζωή με το Omnipod DASH®

samaras-sm

«Έξι χρόνια ακριβώς μετά τη διάγνωση μου με διαβήτη έχω φτάσει σε σημείο να μην κανω ούτε ένα τρύπημα στο σώμα μου..

Είναι αλήθεια, πολύ απελευθερωτικό το να αντιλαμβάνεσαι τι είχες και τι “έχασες”, όταν πλέον η ινσουλίνη σου εγχύεται χωρίς να χρειάζεται να πονέσεις.

Κάθε μέρα δραστηριότητα,
κάθε μέρα πιο ελεύθερα,
κάθε μέρα καλύτερα

Ιωάννης Σαμαράς
Podder™ από το 2020

goula

«Τα ταξίδια είναι η μόνη σκέψη που αγοράζεις και σε κάνει πιο πλούσιο…. Και όταν έχεις καλύτερη ευελιξία τότε νιώθεις και πιο απελευθερωμένος…. Και η ευελιξία έρχεται μέσα από τo Omnipod Dash»

Βασιλική Γούλα
Podder™ από το 2020

konstantoulakis

«Ηλίας: Μαμά θέλω όλα τα παιδάκια που έχουν τον διαβητούλη να έχουν την Κα χαρά μέσα τους όχι την Κα λύπη (από το παιδικό τα μυαλά που κουβαλάς)

Eχθες η Άρτεμης πόνεσε με την ένεση που της έκανε η μαμά της και αμέσως ήρθε στο κεφάλι της η Κα λύπη … Μήπως μαμά να της δώσω για λίγες ημέρες τo Omnipod Dash μου? Εγώ είμαι άντρας δεν πονάω…

Θέλω να πω στους φίλους μου, μαμά, να βάλουν την δική μου αντλία… Nα έχουν πάντα την Κα Χαρά μέσα τους!!!!»

Ηλίας Κωνσταντουλάκης  
Podder™ από το 2020

Οι μαρτυρίες χρηστών του Συστήματος Omnipod® σχετίζονται με την καταγραφή της απόκρισης των ατόμων στη θεραπεία με τοσύστημα Omnipod®. Οι καταγραφές είναι αυθεντικές, τυπικές και τεκμηριωμένες. Ωστόσο, η απόκριση των ατόμων δεν παρέχεικαμία ένδειξη, καθοδήγηση ή εγγύηση ως προς την απόκριση που ενδέχεται να έχουν άλλα άτομα στη χρήση του Συστήματος Omnipod®. Η απάντηση που θα έδιναν άλλα άτομα θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Συζητείστε με τον επαγγελματία σας υγείας για τον σακχαρώδη διαβήτη σας για να αξιολογήσετε την καταλληλότητά σας για το Σύστημα Omnipod®.

†Το Pod έχει βαθμό αδιαβροχότητας IP28 για έως και 7,6 μέτρα για 60 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το pod μπορεί να παραμείνει σε βάθος 7,6 μέτρων κάτω από το νερό έως και για μία ώρα. Το PDM δεν είναι αδιάβροχο.

‡Κατά την εκκίνηση, οι συσκευές Pod και ο Προσωπικός Διαχειριστής Διαβήτη πρέπει να είναι η μία δίπλα στην άλλη και να ακουμπάνε μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας, ο Προσωπικός Διαχειριστής Διαβήτη (PDM) πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μέτρων από το Pod.