Δοκιμάστε το Dexcom One.

Με το Dexcom ONE, μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς τα επίπεδα γλυκόζης σας μέσω του συμβατού κινητού σας ή του δέκτη Dexcom ONE.

Για να προσδιορίσετε την καταλληλότητά σας για ένα starter kit δείγμα Dexcom One, θα πρέπει να μας δώσετε τις βασικές πληροφορίες επικοινωνίας, γιατρού και ασφάλισης. Ενδέχεται να ισχύουν εξαιρέσεις καταλληλότητας.

Για περισσότερες λεπτομέριες αναφορικά στην καμπάνια διάθεσης δωρεάν δειγμάτων  παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης στην φόρμα αίτησης.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Προκειμένου το Τμήμα ΕΞυπηρέτησης Πελατών να μπορέσει να προχωρήσει στην εκτέλεση της συνταγής σας και στην αποσοτλή των αναλωσίμων σας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία. Όλα τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ο αριθμός γνωμάτευσης σας βρίσκεται πάνω δεξία στην εκτυπωμένη συνταγή σας ή σας έχει σταλεί ως άυλη συνταγράφιση στο κινητό σας τηλέφωνο.
Κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο
Γραψτε ορθά την διεύθυνση σας ((Δρόμος, Αριθμός, Πόλη, ΤΚ) προκειμένου να σας αποσταλούν τα μηνιαία αναλώσιμα σας.
Παρακαλούμε αναγράψτε την μάρκα και το μοντέλο του κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιήσετε για την χρήση του συστήματος Dexcom ONE. Προκειμένου να ελέγξετε την συμβατότητα του κινητού σας μπορείτε να επισκεπτείτε την σελίδα https://www.dexcom.com/el-GR/compatibility/select Εαν το κινητό σας τηλέφωνο δεν είναι συμβατό, έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε τον Dexcom ONE receiver.
Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω:*

Σύντομα Κοντά σας!