Καλύτερη διαχείριση του διαβήτη; Ξεκινά με ΜΙΑ αλλαγή.

Αποχαιρετήστε επιτέλους τον πόνο και την ταλαιπωρία των τρυπημάτων στα δάχτυλα*. Με το Dexcom ONE, μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς τα επίπεδα γλυκόζης σας μέσω του συμβατού κινητού σας ή του δέκτη Dexcom ONE.

Ανακαλύψτε το Dexcom ONE

Το Dexcom ONE είναι απλό. Μια μικρή συσκευή, ένας δέκτης Dexcom ONE ή μια απλή εφαρμογή στο συμβατό κινητό σας είναι το μόνο που χρειάζεστε προκειμένου να παρακολουθείτε συνεχώς τα επίπεδα γλυκόζης σας ΧΩΡΙΣ τρυπήματα στα δάχτυλα .*

*Αν οι ειδοποιήσεις και οι μετρήσεις γλυκόζης από το Dexcom ONE δεν ταιριάζουν με τα συμπτώματα ή τις προσδοκίες σας, χρησιμοποιήστε έναν μετρητή γλυκόζης αίματος για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη θεραπεία του διαβήτη

Δοκιμάστε το Dexcom ONE

Με το Dexcom ONE, μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς τα επίπεδα γλυκόζης σας μέσω του συμβατού κινητού σας ή του δέκτη Dexcom ONE.

Για να προσδιορίσετε την καταλληλότητά σας για ένα starter kit δείγμα Dexcom ONE, θα πρέπει να μιλήσετε με τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί.

Η καμπάνια διάθεσης δωρεάν δειγμάτων Dexom one διενεργείται μέσω των επαγγελματιών υγείας και ενός μοναδικού κωδικού δείγματος.

Εάν ο γιατρός σας, σας έχει δώσει την καρτα με τον μοναδικό κωδικό δείγματος παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους χρήσης στην φόρμα αίτησης.

Συνταγογράφηση Dexcom ONE

 

Μπορείτε να αποκτήσετε το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης Dexcom ONE με αποζημίωση μέσω συνταγογράφησης από τον ΕΟΠΥΥ καθώς και  άλλους φορείς κύριας ασφάλισης ακολουθώντας τις διαδικασίες του εκάστοτε φορέα.

'Εχετε συνταγή Dexcom ONE;


Εάν έχετε συνταγή Dexcom ONE παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας εμφανιστούν πατώντας το κουμπί “κάτοχος συνταγής” προκειμένου να προχωρήσει το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στην εκτέλεση της συνταγής σας και στην αποστολή των αναλωσίμων σας.