Γνωρίστε τους Podders™ μας

Δείτε πώς το μικρό, ελαφρύ και χωρίς σωληνάκια σύστημα
διαχείρισης ινσουλίνης Omnipod® βοηθά στην αλλαγή της ζωή προς το καλύτερο.

samaras-sm

«Έξι χρόνια ακριβώς μετά τη διάγνωση μου με διαβήτη έχω φτάσει σε σημείο να μην κανω ούτε ένα τρύπημα στο σώμα μου..

Είναι αλήθεια, πολύ απελευθερωτικό το να αντιλαμβάνεσαι τι είχες και τι “έχασες”, όταν πλέον η ινσουλίνη σου εγχύεται χωρίς να χρειάζεται να πονέσεις.

Κάθε μέρα δραστηριότητα,
κάθε μέρα πιο ελεύθερα,
κάθε μέρα καλύτερα

Ιωάννης Σαμαράς
Podder™ από το 2020

goula

«Τα ταξίδια είναι η μόνη σκέψη που αγοράζεις και σε κάνει πιο πλούσιο…. Και όταν έχεις καλύτερη ευελιξία τότε νιώθεις και πιο απελευθερωμένος…. Και η ευελιξία έρχεται μέσα από τo Omnipod Dash»

Βασιλική Γούλα
Podder™ από το 2020

konstantoulakis

«Ηλίας: Μαμά θέλω όλα τα παιδάκια που έχουν τον διαβητούλη να έχουν την Κα χαρά μέσα τους όχι την Κα λύπη (από το παιδικό τα μυαλά που κουβαλάς)

Eχθες η Άρτεμης πόνεσε με την ένεση που της έκανε η μαμά της και αμέσως ήρθε στο κεφάλι της η Κα λύπη … Μήπως μαμά να της δώσω για λίγες ημέρες τo Omnipod Dash μου? Εγώ είμαι άντρας δεν πονάω…

Θέλω να πω στους φίλους μου, μαμά, να βάλουν την δική μου αντλία… Nα έχουν πάντα την Κα Χαρά μέσα τους!!!!»

Ηλίας Κωνσταντουλάκης  
Podder™ από το 2020

Οι μαρτυρίες χρηστών του Συστήματος Omnipod® σχετίζονται με την καταγραφή της απόκρισης των ατόμων στη θεραπεία με τοσύστημα Omnipod®. Οι καταγραφές είναι αυθεντικές, τυπικές και τεκμηριωμένες. Ωστόσο, η απόκριση των ατόμων δεν παρέχεικαμία ένδειξη, καθοδήγηση ή εγγύηση ως προς την απόκριση που ενδέχεται να έχουν άλλα άτομα στη χρήση του Συστήματος Omnipod®. Η απάντηση που θα έδιναν άλλα άτομα θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Συζητείστε με τον επαγγελματία σας υγείας για τον σακχαρώδη διαβήτη σας για να αξιολογήσετε την καταλληλότητά σας για το Σύστημα Omnipod®.

†Το Pod έχει βαθμό αδιαβροχότητας IP28 για έως και 7,6 μέτρα για 60 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το pod μπορεί να παραμείνει σε βάθος 7,6 μέτρων κάτω από το νερό έως και για μία ώρα. Το PDM δεν είναι αδιάβροχο.

‡Κατά την εκκίνηση, οι συσκευές Pod και ο Προσωπικός Διαχειριστής Διαβήτη πρέπει να είναι η μία δίπλα στην άλλη και να ακουμπάνε μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας, ο Προσωπικός Διαχειριστής Διαβήτη (PDM) πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μέτρων από το Pod.