Εικονικός Προσωπικός Διαχειριστής Διαβήτη PDM

Απολαύστε την οθόνη του Προσωπικού Διαχειριστή Διαβήτη Omnipod DASH®  (PDM) σαν να το κρατάτε στο χέρι σας με την εικονική εμπειρία που σας προσφέρουμε.

Τι να περιμένετε από το Virtual PDM

Απολαύστε την οθόνη του Προσωπικού Διαχειριστή Διαβήτη Omnipod DASH®  (PDM) σαν να το κρατάτε στο χέρι σας δοκιμάζοντας το εικονικό μας PDM, και περιηγηθείτε από μια ποικιλία λειτουργιών που θα θέλατε να εξερευνήσετε με περισσότερες λεπτομέρειες. Όλες οι εικονικές οθόνες του PDM είναι διαδραστικές.

Απλό και διαδραστικό

Περιηγηθείτε στο εύχρηστο εικονικό PDM, το οποίο είναι μια προσομοίωση του Omnipod DASH® PDM.

Πρόσβαση από οπουδήποτε

Το εικονικό μας PDM είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε smartphone ή υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Χωρίς λήψεις

Δεν απαιτούνται λήψεις εφαρμογών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εικονικό PDM στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Εκκινήστε το Virtual PDM

Για την καλύτερη εικονική εμπειρία PDM, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την κινητή σας συσκευή. Σαρώστε τον κωδικό QR στην κινητή συσκευή σας για να ξεκινήσετε την εικονική εμπειρία.

 Εάν περιηγείστε ήδη από κινητό:

Η εμπειρία του Συστήματος Omnipod DASH®

Δοκιμάστε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία του συστήματος Omnipod DASH® συνδυάζοντας την περιήγηση στον εικονικό προσωπικό μας διαχειριστή διαβήτη PDM μαζί με το Δωρεάν Δείγμα Pod* και παρακολουθώντας μία ζωντανή επίδειξη του συστήματος με ένα συνεργάτη της ομάδας μας.

*Το δοκιμαστικό δείγμα Pod είναι ένα Pod χωρίς βελόνα, που δεν λειτουργεί και δεν χορηγεί ινσουλίνη. Το PDM δεν περιλαμβάνεται.

Δοκιμάστε ένα δείγμα Pod στο σπίτι

Εάν σκέφτεστε τη θεραπεία με αντλία ινσουλίνης, ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει το Pod είναι να το δοκιμάσετε από πρώτο χέρι. Λάβετε λοιπόν ένα Κιτ Γνωριμίας Pod*, το οποίο περιλαμβάνει ένα δοκιμαστικό, μη λειτουργικό Pod χωρίς βελόνα ώστε να βιώσετε την εμπειρία του.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: *Το δείγμα Pod είναι δοκιμαστική μη λειτουργική αντλία Pod χωρίς βελόνα. Δεν περιλαμβάνεται το PDM.

Η καταλληλότητα για το σύστημα διαχείρισης ινσουλίνης Omnipod DASH® θα πρέπει να συζητηθεί με έναν εξειδικευμένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Εγγραφείτε για μία ζωντανή επίδειξη Συστήματος Omnipod DASH®

Το Virtual «Show and Tell» απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να διερευνήσουν το σύστημα διαχείρισης ινσουλίνης Omnipod DASH®.

Εγγραφείτε σε ένα από τα ζωντανά demo μας με έναν αντιπρόσωπο Omnipod® για να μάθετε περισσότερα.