Ζήστε ελεύθερα με τη θεραπεία με Pod

Το Σύστημα Omnipod DASH® είναι απλό και διακριτικό

Αποτελείται από 2 κύρια μέρη:

  • Ένα αδιάβροχο Pod χωρίς σωληνάκια.
  • Ένα Προσωπικό Διαχειριστή Διαβήτη, με οθόνη αφής.

†Το Pod έχει βαθμό αδιαβροχότητας IP28 για έως και 7,6 μέτρα για 60 λεπτά.
Το PDM δεν είναι αδιάβροχο.

Ζήστε ελεύθερα με τη θεραπεία με Pod

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ... Ποια είναι τα επόμενα βήματα;

Αποκτήστε ένα δωρεάν, δοκιμαστικό κιτ*

Εάν αναρωτιέστε πώς είναι να φοράτε ένα Pod, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να λάβετε ένα δοκιμαστικό, μη λειτουργικό Pod* Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να μιλήσετε με τον επαγγελματία υγείας σας του διαβήτη σας προκειμένου να αξιολογήσετε την καταλληλότητά σας για το Σύστημα Διαχείρισης Ινσουλίνης Omnipod DASH®.

*Το δοκιμαστικό Pod δεν περιλαμβάνει βελόνα και δεν λειτουργεί.

Δείτε πώς το σύστημα Omnipod DASH® αλλάζει ζωές.

Ο Γιάννης είναι ένα πολύ ενεργητικό άτομο. Το Σύστημα Omnipod DASH® είναι η αξιόπιστη συνοδεία του σε όλες του τις δραστηριότητες

Υποστήριξη και πόροι

Πρόγραμμα υποστήριξης

Το Πρόγραμμα υποστήριξης του Omnipod® έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη μετάβασή σας στο σύστημα Omnipod DASH® όσο το δυνατόν πιο απλή. Το πρόγραμμα προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, συμπεριλαμβανομένης μιας γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο

ΔΙσχύοντες όροι και προϋποθέσεις

Πόροι και οδηγοί

Οι οδηγοί πόρων, το γενικό υλικό και τα βίντεο εκμάθησης σας παρέχουν πλήρεις οδηγίες οι οποίες καλύπτουν κάθε πτυχή της χρήσης του Pod και των λειτουργιών του προϊόντος, από την εκμάθηση όλων των σχημάτων θεραπείας έως τον τρόπο έναρξης χρήσης του Συστήματος Omnipod DASH®.

Η κοινότητα του Omnipod DASH®

Εάν είστε υποψήφιος Podder™ που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε πρώτα με τον επαγγελματία υγείας για τον διαβήτη σας προκειμένου να αξιολογήσετε την καταλληλότητά σας για το Σύστημα Omnipod DASH®. Η έμπειρη ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της Hemoglobe Hellas είναι επίσης διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετεέμπειρη ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της Insulet είναι επίσης διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

**Οι μαρτυρίες χρηστών του Συστήματος Omnipod DASH® σχετίζονται με την καταγραφή της απόκρισης των ατόμων στη θεραπεία με το σύστημα Omnipod DASH®. Οι καταγραφές είναι αυθεντικές, τυπικές και τεκμηριωμένες. Ωστόσο, η απόκριση των ατόμων δεν παρέχει καμία ένδειξη, καθοδήγηση ή εγγύηση ως προς την απόκριση που ενδέχεται να έχουν άλλα άτομα στη χρήση του Συστήματος Omnipod DASH®. Η απάντηση που θα έδιναν άλλα άτομα θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Μιλήστε με τον επαγγελματία υγείας σας για τον διαβήτη σας προκειμένου να αξιολογήσετε την καταλληλότητά σας για το Σύστημα Omnipod DASH®.

Όλες οι εικόνες της οθόνης συνιστούν παραδείγματα και είναι αποκλειστικά ενδεικτικές.