Όροι Χρήσης

Τελευταία Τροποποίηση: 05/01/2023

Οι Παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της ιστοσελίδας https://hemoglobe15.com/ έχουν δημιουργηθεί και αποτελούν κυριότητα της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία  Hemoglobe Hellas Ο.Ε.» που εδρεύει στην οδό Κολοκοτρώνη 7, Κρυονέρι, Αττική (εφ’ εξής η  «Εταιρεία» ή «Εμείς»)

 1. Αποδοχή

Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκεινται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους νόμους που εφαρμόζονται σχετικά. Με την πρόσβαση και ανάγνωση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου αποδέχεστε χωρίς κανένα περιορισμό ή επιφύλαξη τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις και αναγνωρίζετε ότι οποιαδήποτε τυχόν άλλη συμφωνία με την Εταιρία για την χρήση της ιστοσελίδας δεν ισχύει και δεν έχει καμία εφαρμογή.

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας, συμμετέχετε στην “Υπηρεσία” μας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (“Όροι χρήσης”, “Όροι παροχής υπηρεσιών”, “Όροι”). Οι παρόντες Όροι ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των χρηστών που περιηγούνται, είναι πωλητές, πελάτες, έμποροι ή/και συνεισφέρουν σε περιεχόμενο.

Συμφωνώντας με τους παρόντες Όρους, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον ενήλικος στη χώρα, την πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας ή ότι είστε ενήλικος στη χώρα, την πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να επιτρέψετε σε οποιοδήποτε ανήλικο εξαρτώμενο από εσάς μέλος σας να χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο. Δηλώνετε επίσης ότι έχετε την ικανότητα να εκτελείτε νομικές πράξεις στη χώρα, την πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό ούτε επιτρέπεται, κατά τη χρήση της υπηρεσίας, να παραβιάζετε οποιονδήποτε νόμο στη δικαιοδοσία σας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων).

Η παραβίαση ή παράβαση οποιουδήποτε από τους Όρους θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό της Ιστοσελίδας που σας παρέχεται από την Εταιρεία.

 1. Ιατρικές Πληροφορίες / Ασθένειες

Πληροφορίες που θα βρείτε για προϊόντα ή ασθένειες σε αυτόν τον δικτυακό τόπο σας παρέχονται από την Εταιρεία και προορίζονται για γενική πληροφόρηση. Πολλά από τα προϊόντα που μπορεί να αναφέρονται είναι διαθέσιμα μόνο με συνταγή επαγγελματία υγείας, ο οποίος έχει την δικαιοδοσία να χορηγεί φαρμακευτικά προϊόντα. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν αποτελούν πλήρη ιατρική πληροφόρηση. ΑΝ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΗΜΑ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ Ή ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Πρέπει πάντα να έχετε ολοκληρωμένη ιατρική πληροφόρηση σχετικά με το φάρμακο που σας έχει συνταγογραφηθεί (συμπεριλαμβανομένων των ευεργετικών ιατρικών χρήσεων και των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών) συζητώντας σχετικά με την κατάλληλη χρήση του φαρμάκου με τον ιατρό που σας το συνταγογράφησε. Η Ελληνική Νομοθεσία δεν επιτρέπει την απευθείας πληροφόρηση και επικοινωνία του ευρύ κοινού με τις φαρμακευτικές εταιρείες για συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, με την εξαίρεση των πληροφοριών που περιέχονται στο Φύλλο Οδηγιών Χρήσης (ΦΟΧ). Η Εταιρεία ωστόσο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και απαντήσεις στους επαγγελματίες υγείας, σύμφωνα πάντα με την ελληνική νομοθεσία, τους κώδικες δεοντολογίας της φαρμακευτικής αγοράς και τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας.

 1. Χρήση περιεχομένου

Έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν τον δικτυακό τόπο αλλά μπορείτε να διαβάσετε, να αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε πληροφορίες από τον δικτυακό τόπο συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των εικόνων, των ηχητικών αρχείων ή των βίντεο (στο εξής «Περιεχόμενο») μόνο για προσωπική σας, μη εμπορική χρήση. Δεν έχετε το δικαίωμα, να διανείμετε, τροποποιήσετε, μεταβιβάσετε, επαναχρησιμοποιήσετε, αναμεταδώσετε ή να κάνετε χρήση του Περιεχομένου του δικτυακού τόπου για εμπορικό σκοπό χωρίς την έγγραφη άδεια της Εταιρείας. Οφείλετε να διατηρείτε και να αναπαράγετε όλες τις σημάνσεις βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας ή οποιαδήποτε άλλη σήμανση ιδιοκτησίας που περιέχεται στο Περιεχόμενο σε κάθε περίπτωση που κάνετε λήψη περιεχομένου. Πρέπει να θεωρήσετε ότι οτιδήποτε βλέπετε ή διαβάζετε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας, εκτός και αν ρητά αναφέρεται διαφορετικά, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την προηγούμενη γραπτή έγκριση της Εταιρείας, παρά μόνο με τον τρόπο που περιγράφεται σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις ή εντός του κειμένου αυτού του δικτυακού τόπου. Η Εταιρεία δεν δηλώνει ούτε εγγυάται ότι η χρήση του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου εκ μέρους σας δεν θα αποτελέσει παραβίαση δικαιωμάτων τρίτων, οι οποίοι δεν ανήκουν ή δεν συνδέονται με την Eταιρεία. Με εξαίρεση την προαναφερθείσα περιορισμένη σε έκταση άδεια, δεν σας χορηγείται ή παραχωρείται καμία άδεια ή δικαίωμα σε οποιαδήποτε δικαίωμα βιομηχανικής ή / και πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας ή άλλου τρίτου.

 1. Τροποποίηση των Υπηρεσιών

Επιδιώκουμε πάντα να βελτιώνουμε την Ιστοσελίδα που έχουμε αναπτύξει και να σας παρέχουμε πλήρη λειτουργικότητα και χρηστικότητα. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να προσθέσουμε νέα στοιχεία ή βελτιώσεις κατά καιρούς ή αντίστοιχα να αφαιρέσουμε ορισμένα στοιχεία. Αν αυτές οι αλλαγές δεν επηρεάζουν σημαντικά τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας ως προς την Ιστοσελίδα, ενδέχεται να μη σας ενημερώσουμε για αυτές. Σε περίπτωση κατά την οποία η Ιστοσελίδα και η διάδρασή σας με αυτή επηρεάζεται σημαντικά, θα σας ενημερώσουμε με δέοντα τρόπο (ενδεικτικά μέσω email ή με ειδοποίηση εντός της Εφαρμογής). Επιπλέον ενδέχεται να απαιτηθεί η πρόσκαιρη ή οριστική διακοπή της Ιστοσελίδας μας.  Αντίστοιχα σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε πριν τη διακοπή, εκτός αν καταστάσεις, όπως λόγοι ασφάλειας, δεν μας το επιτρέπουν.

 1. Ακρίβεια, πληρότητα και έγκαιρη ενημέρωση

Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν εκ παραδρομής οι πληροφορίες που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή επίκαιρες. Το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχεται μόνο για γενική πληροφόρηση και δεν πρέπει να βασίζεται ή να χρησιμοποιείται ως μοναδική βάση για τη λήψη αποφάσεων. Οποιαδήποτε εξάρτηση από το υλικό του παρόντος δικτυακού τόπου γίνεται με δική σας ευθύνη.

 1. Τα Δικαιώματά σας υπό προϋποθέσεις

Η Εταιρεία σας παρέχει μία παγκόσμια, προσωπική, χωρίς δικαίωμα εκμετάλλευσης, μη μεταβιβάσιμη, μη αποκλειστική, ανακλητή άδεια για πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας της. Η άδεια αυτή παρέχεται για τον αποκλειστικό σκοπό της χρήσης και απόλαυσης των πλεονεκτημάτων της Υπηρεσίας, όπως παρέχεται από τον ιστότοπο σύμφωνα με τους παρόντες Όρους.

Συνεπώς, συμφωνείτε να μην:

 • χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα ή κανένα περιεχόμενο που περιέχεται σε αυτήν για αυτούσιους εμπορικούς σκοπούς χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.
 • αντιγράφετε, τροποποιείτε, διαβιβάζετε, δημιουργείτε παράγωγα έργα, χρησιμοποιείτε με οποιονδήποτε τρόπο κανένα υλικό, εικόνα, εμπορικό σήμα, εμπορική επωνυμία, λογότυπο που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και οποιοδήποτε προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας ή υλικής ιδιοκτησίας, το οποίο καθίσταται προσβάσιμο μέσω της Ιστοσελίδας, χωρίς να έχετε τη γραπτή συγκατάθεσή μας.
 • εκφράζετε ή υπονοείτε ότι οποιαδήποτε δήλωση κάνετε έχει την έγκρισή μας,
 • χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα με τρόπο που μπορεί να επέμβει, διαταράξει ή επηρεάσει αρνητικά την Ιστοσελίδα ή τους διακομιστές ή τα δίκτυα που συνδέονται με την Ιστοσελίδα.
 • ανεβάσετε ιούς ή επιβλαβή κώδικα ή με οποιονδήποτε τρόπο θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ιστοσελίδας.
 • χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας ως δικό σας, χωρίς την άδειά μας.
 • «αντικατοπτρίζετε» οποιοδήποτε μέρος της Ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της Εταιρείας.
 • χρησιμοποιήσετε meta tags ή κώδικα ή άλλες συσκευές που αναφέρονται στην Εταιρεία ή στην Ιστοσελίδα (ή οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, εμπορική επωνυμία, λογότυπο ή σλόγκαν της Εταιρείας) για να κατευθύνετε οποιοδήποτε πρόσωπο σε άλλη ιστοσελίδα για οποιονδήποτε σκοπό.
 • τροποποιήσετε, προσαρμόσετε, παρέχετε περαιτέρω άδεια χρήσης, μεταφράσετε, πωλήσετε, αντιστρέψετε, αποκωδικοποιήσετε, αποδομήσετε ή με οποιονδήποτε τρόπο αποσυναρμολογήσετε οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας ή να ωθήσετε άλλους να το πράξουν.
 • δοκιμάσετε την ευαλωτότητα της Ιστοσελίδας μας ή οποιουδήποτε συστήματος ή δικτύου μας.
 • ενθαρρύνετε ή προωθήσετε οποιαδήποτε ενέργεια παραβιάζει τους Όρους αυτούς.

Μπορούμε να ερευνήσουμε και να λάβουμε κάθε νόμιμο μέτρο για να αντιμετωπίσουμε παράνομη ή/και μη εξουσιοδοτημένη χρήση της Ιστοσελίδας μας.

 1. Πληροφορίες που μας παρέχετε

Εκτός από τις πληροφορίες που καλύπτονται από την Ενημέρωση Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων, οποιαδήποτε κοινοποίηση υλικού που μεταβιβάζετε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο με ηλεκτρονικό μήνυμα ή άλλον τρόπο, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων ή παρόμοιου υλικού, θα αντιμετωπίζεται ως μη εμπιστευτική και μη προστατευόμενη από δικαίωμα βιομηχανικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας. Οτιδήποτε μεταβιβάσετε ή κοινοποιήσετε καθίσταται ιδιοκτησία της Εταιρείας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της αναπαραγωγής, αποκάλυψης, μεταβίβασης, δημοσίευσης, αναμετάδοσης, αποστολής. Επιπρόσθετα, η Εταιρεία είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει, χωρίς να αποζημιωθείτε, οποιαδήποτε ιδέα, έννοια, τεχνογνωσία ή τεχνική που ίσως περιλαμβάνεται σε κάποια κοινοποίησή σας προς τον δικτυακό τόπο για οποιοδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένων της ανάπτυξης, παραγωγής και εμπορίας προϊόντων.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα επικοινωνίας (όπως email κ.λπ.) προκειμένου να λάβει σχόλια για την Ιστοσελίδα της.

 1. Προϊόντα παγκόσμιας διανομής

Αυτός ο δικτυακός τόπος μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες σε παγκόσμιο επίπεδο που όμως δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες. Η αναφορά σε ένα προϊόν ή σε μια υπηρεσία σε αυτόν τον δικτυακό τόπο δεν υποδηλώνει ότι το προϊόν ή υπηρεσία θα είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας. Οι πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο υπόκεινται και είναι σύμφωνες με την Ελληνική Νομοθεσία. Επομένως, οι επισκέπτες ενημερώνονται ότι συγκεκριμένα μέρη του δικτυακού τόπου προορίζονται αποκλειστικά για συγκεκριμένες κατηγορίες κοινού. Οτιδήποτε υπάρχει στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως προώθηση ή διαφήμιση οποιουδήποτε προϊόντος ή της χρήσης του.

 1. Σύνδεσμοι (Links) σε αυτόν τον δικτυακό τόπο από άλλους δικτυακούς τόπους

H Εταιρεία δεν έχει ελέγξει κανέναν από τους δικτυακούς τόπους που περιέχουν σύνδεσμο (link) σε αυτόν τον δικτυακό τόπο και δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο αυτών. Σύνδεση με αυτόν τον δικτυακό τόπο επιτρέπεται μόνο στην Αρχική Σελίδα (homepage). Σύνδεση σε άλλη σελίδα επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη έγγραφη άδεια από την Εταιρεία. Ομοίως, η χρήση χωρίων ή ενός ή περισσοτέρων αποσπασμάτων από αυτόν τον δικτυακό τόπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια από την Εταιρεία απαγορεύεται.

 1. Σύνδεσμοι που περιέχονται στο δικτυακό τόπο

Σύνδεσμοι σε άλλους δικτυακούς τόπους παρέχονται για το ενδιαφέρον και την διευκόλυνση του χρήστη αυτού του δικτυακού τόπου. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι, όταν αποχωρείτε από αυτό τον δικτυακό τόπο, οι κανόνες χρήσης και η πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στον δικτυακό τόπο που θα επισκεφθείτε μπορεί να είναι διαφορετικοί. Ωστόσο, η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για τους συνδέσμους που υπάρχουν σε αυτόν τον δικτυακό τόπο και πιο συγκεκριμένα για την ακρίβεια και την νομιμότητα του περιεχομένου αυτών. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για παραβιάσεις ή παραλείψεις στις πολιτικές και στους όρους χρήσης άλλων δικτυακών τόπων.

 1. Κοινοποιήσεις σε αυτό τον δικτυακό τόπο

Παρά το γεγονός ότι η Εταιρεία μπορεί, από καιρού εις καιρόν, να καταγράφει ή να επιθεωρεί συνδιαλέξεις, συζητήσεις, κοινοποιήσεις, αποστολές, μεταβιβάσεις, ενημερωτικά δελτία και παρεμφερή υλικό στον δικτυακό της τόπο, η Εταιρεία δεν φέρει την υποχρέωση να ενεργεί τοιουτοτρόπως και δεν φέρει καμία υποχρέωση ή ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών ούτε για οποιοδήποτε λάθος, δυσφήμιση, συκοφαντία, διαβολή, παράλειψη, ψευδολογία, βωμολοχία, πορνογραφία, βλασφημία, κίνδυνο, αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων ή ανακρίβεια που περιέχεται στο περιεχόμενο των προαναφερθέντων. Απαγορεύεται να κοινοποιείτε οποιοδήποτε παράνομο, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, σκανδαλοθηρικό, χυδαίο, πορνογραφικό, βλάσφημο ή άλλο υλικό, το οποίο θα μπορούσε να συνιστά ή να ενθαρρύνει συμπεριφορές που μπορούν να θεωρηθούν ποινικά κολάσιμες πράξεις, αδικοπραξίες ή εν γένει να συνιστούν παραβιάσεις οποιασδήποτε διάταξης νόμου. Η Εταιρεία θα συμμορφωθεί πλήρως με τις αστυνομικές ή άλλες αρχές ή εντολές οποιασδήποτε δικαστικής, εισαγγελικής ή άλλης νόμιμης αρχής, που την υποχρεώνουν να αποκαλύψει την ταυτότητα όποιου κοινοποιεί, δημοσιεύει, διακινεί κλπ τέτοιου είδους υλικό ή περιεχόμενο.

 1. Εμπορικά Σήματα / Δικαιώματα (Βιομηχανικής) Ιδιοκτησίας.

Το γραφικό λογότυπο και όλα τα άλλα ονόματα ή συνθήματα προϊόντων ή υπηρεσιών που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι κατατεθειμένα και αποτελούν νόμιμα εμπορικά σήματα της Εταιρείας ή/ και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, απομίμηση ή χρήση τους, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της.

Σε αυτόν τον δικτυακό τόπο μπορεί να περιέχονται ή να αναφέρονται δικαιώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες), πληροφορίες ιδιοσκευασμάτων, τεχνολογίες, προϊόντα, διαδικασίες ή άλλα δικαιώματα (βιομηχανικής) ιδιοκτησίας της Εταιρείας ή / και τρίτων. Καμία άδεια ή δικαίωμα σε αυτά τα εμπορικά σήματα, τις πατέντες, τα εμπορικά μυστικά, τις τεχνολογίες, τα προϊόντα, τις διαδικασίες κλπ των οποίων δικαιούχος είναι η Εταιρεία ή τρίτος δεν παραχωρούνται ή χορηγούνται σε εσάς.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων όλων των επικεφαλίδων σελίδων, των προσαρμοσμένων γραφικών, των εικονιδίων κουμπιών και των σεναρίων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η μίμηση ή η χρήση τους, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδειά της. Όλα τα παραπάνω προστατεύονται από τους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο Χρήστης αποδέχεται ότι το σύνολο του περιεχομένου της Ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας.

Η Εταιρεία σύμφωνα πάντα με την αρχή της καλής πίστης και με τη σχετική συναλλακτική δεοντολογία, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στην Ιστοσελίδα να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες, αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη για την αξιοπιστία τους.

Εάν αντιληφθείτε παραβίαση είτε της δικής σας είτε της δικής μας επωνυμίας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στέλνοντάς μας e-mail στη διεύθυνση web@hemoglobe15.com.

 1. Προστασία Προσωπικών δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Χρηστών του ιστοτόπου πραγματοποιείται σύμφωνα με την Ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων, η οποία είναι διαθέσιμη στην Ιστοσελίδα, καθώς και σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

 1. Συνέπειες

Εάν γίνει αντιληπτό ότι παραβήκατε οποιονδήποτε από τους παραπάνω όρους χρήσης που περιλαμβάνονται σε αυτό το νομικό κείμενο, θα προβούμε άμεσα σε διορθωτικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης χρήσης των υπηρεσιών που προσφέρονται από την Εταιρεία, της αφαίρεσης οποιαδήποτε πληροφορίας, δεδομένου και περιεχομένου που έχει κοινοποιηθεί στο δικτυακό τόπο από τον χρήστη, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση που η Εταιρεία υποστεί οποιαδήποτε ζημία, η Εταιρεία διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα και αξίωση για αποκατάσταση της εν λόγω ζημίας.

 1. Αποποίηση ευθύνης

Παρά το γεγονός ότι η Εταιρεία καταβάλλει εύλογες προσπάθειες να περιλαμβάνει ακριβείς και εγκαιροποιημένες πληροφορίες στον δικτυακό της τόπο το Περιεχόμενο μπορεί να περιέχει τεχνικές ανακρίβειες και τυπογραφικά λάθη. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές, διορθώσεις ή / και βελτιώσεις στο Περιεχόμενο, στα προϊόντα και στα προγράμματα που δίνονται πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Η Εταιρεία δεν παρέχει εγγυήσεις σχετικά με την ακρίβεια του Περιεχομένου. Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ “ΩΣ ΕΧΟΥΝ”. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. ΟΥΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ή ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ, ΕΜΜΕΣΗ ΖΗΜΙΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει σχετικά με οποιαδήποτε βλάβη από ιούς που ίσως προσβάλλουν τον προσωπικό σας υπολογιστή ή άλλο μέρος της ιδιοκτησίας σας κατά την πρόσβαση και χρήση του δικτυακού τόπου. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την λειτουργία αυτού του δικτυακού τόπου σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη.

 1. Διαχωρισμός

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων παροχής υπηρεσιών κριθεί παράνομη, άκυρη ή μη εκτελεστή, η εν λόγω διάταξη θα παραμένει εκτελεστή στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και το μη εκτελέσιμο μέρος της θα θεωρείται ότι έχει διαχωριστεί από τους παρόντες Όρους παροχής υπηρεσιών. Η εν λόγω διαπίστωση δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων διατάξεων.

 1. Λήξη

Οι παρόντες Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν εκτός και μέχρι έως να καταγγελθούν από εμάς. Μπορείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας ανά πάσα στιγμή εάν δεν συμφωνείτε πλέον με τους παρόντες Όρους.

Εάν κατά την αποκλειστική μας κρίση αποτύχετε, ή υποπτευόμαστε ότι έχετε αποτύχει, να συμμορφωθείτε με οποιονδήποτε όρο ή διάταξη των παρόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών, μπορούμε επίσης να καταγγείλουμε την παρούσα συμφωνία ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

 1. Πλήρης Συμφωνία

Η παράλειψη εκ μέρους μας να ασκήσουμε ή να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη των παρόντων Όρων δεν συνιστά παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα ή διάταξη. Οι παρόντες Όροι και τυχόν πολιτικές ή κανόνες λειτουργίας που δημοσιεύονται από εμάς σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελούν τη συνολική συμφωνία και συνεννόηση μεταξύ εσάς και εμάς και διέπουν τη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς, αντικαθιστώντας τυχόν προηγούμενες ή ταυτόχρονες συμφωνίες, ανακοινώσεις και προτάσεις, προφορικές ή γραπτές, μεταξύ εσάς και εμάς (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν προηγούμενων εκδόσεων των Όρων).

Τυχόν ασάφειες κατά την ερμηνεία των παρόντων Όρων δεν θα ερμηνεύονται εις βάρος του συντάκτη.

 1. Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι παρόντες Όροι Παροχής Υπηρεσιών  διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και τα δικαστήρια της Αθήνας θα είναι τα αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς που προκύπτει από τους παρόντες Όρους.

 1. Αναθεωρήσεις

Διατηρούμε το νόμιμο δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να ενημερώσουμε, να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος των παρόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών, αναρτώντας ενημερώσεις και αλλαγές στον ιστότοπό μας, ανα πάσα στιγμή. Ενδέχεται να τις κάνουμε για διάφορους λόγους, όπως για να αντικατοπτρίσουμε αλλαγές ή απαιτήσεις του νόμου, νέα χαρακτηριστικά ή αλλαγές στις επιχειρηματικές πρακτικές. Η πιο πρόσφατη έκδοση των παρόντων Όρων θα δημοσιεύεται στο σχετικό τμήμα του ιστότοπου («Τελευταία τροποποίηση») και θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά για την πιο πρόσφατη έκδοση. Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι εκείνη που ισχύει. Εάν οι αλλαγές είναι ουσιώδεις και επηρεάζουν τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας, θα σας ειδοποιήσουμε εκ των προτέρων για αυτές με εύλογα μέσα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ειδοποίηση μέσω του ιστότοπου. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μετά την έναρξη ισχύος των αλλαγών, τότε συμφωνείτε με τους αναθεωρημένους Όρους.

 1. Στοιχεία επικοινωνίας

Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους θα πρέπει να απευθύνονται στο web@hemoglobe15.com.