Έχετε συνταγή Dexcom ONE;

Εάν έχετε συνταγή Dexcom ONE παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα προκειμένου να προχωρήσει το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στην εκτέλεση της συνταγής σας και στην αποστολή των αναλωσίμων σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια στην διαδικασία μπορείτε να καλέσετε στο  210 8131733 (εσωτερικό 31 )

Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε στο dexcom@hemoglobe15.com τον αριθμό γνωμάτευσής σας, το τηλέφωνο σας και τα ορθά στοιχεία αποστολής αναλωσίμων σας (οδός, αριθμός, πόλη, τκ)

Εάν έχετε επαναλειπτική συνταγή μπορείτε απλά να καλέσετε απευθείας στο τηλεφωνικό κέντρο 210 8131733 (εσωτερικό 31 ) και να δώσετε μόνο τον αριθμό γνωμάτευσής σας.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Προκειμένου το Τμήμα ΕΞυπηρέτησης Πελατών να μπορέσει να προχωρήσει στην εκτέλεση της συνταγής σας και στην αποσοτλή των αναλωσίμων σας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία. Όλα τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ο αριθμός γνωμάτευσης σας βρίσκεται πάνω δεξία στην εκτυπωμένη συνταγή σας ή σας έχει σταλεί ως άυλη συνταγράφιση στο κινητό σας τηλέφωνο.
Κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο
Γραψτε ορθά την διεύθυνση σας ((Δρόμος, Αριθμός, Πόλη, ΤΚ) προκειμένου να σας αποσταλούν τα μηνιαία αναλώσιμα σας.
Παρακαλούμε αναγράψτε την μάρκα και το μοντέλο του κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιήσετε για την χρήση του συστήματος Dexcom ONE. Προκειμένου να ελέγξετε την συμβατότητα του κινητού σας μπορείτε να επισκεπτείτε την σελίδα https://www.dexcom.com/el-GR/compatibility/select Εαν το κινητό σας τηλέφωνο δεν είναι συμβατό, έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε τον Dexcom ONE receiver.
Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω:*