Ειδοποιήσεις Ασφαλείας

Ειδοποίηση ασφάλειας πεδίου – Οκτώβριος 2022  FSCA: 9056196-10/11/2022-001-C

Συχνές Ερωτήσεις
για την επείγουσα ειδοποίηση ασφαλείας FSCA: 9056196-10/11/2022-001-C

Ως χρήστες του Συστήματος Omnipod DASH® θέλουμε να διαβάσετε προσεκτικά για την ειδοποίηση ασφαλείας και στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις και τις απαντήσεις τους σε σχέση με την οδηγία της επείγουσας οδηγίας ασφαλείας:

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο από τα προβλήματα που περιγράφονται στην ανακοίνωση ασφαλείας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία φροντίδας πελατών της Insulet στο

217 999 0000

Παρακαλείστε να επιστρέψετε στο εφεδρικό σχέδιο χορήγησης ινσουλίνης που εσείς και ο πάροχος υπηρεσιών υγείας σας έχετε καθορίσει.

Όχι, έχουμε εντοπίσει αυτό το πρόβλημα μόνο στα PDM Omnipod DASH. Αυτό ΔΕΝ επηρεάζει τα Omnipod DASH Pods, το Omnipod® Insulin Management System.

Μην ανοίξετε την πίσω θήκη του Omnipod DASH PDM και μην προβείτε σε αντικατάσταση της μπαταρίας και παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που περιέχονται στη ειδοποίηση ασφαλείας

Το Omnipod DASH PDM θα πρέπει να φορτίζεται μόνο με τη βάση φόρτισης και το καλώδιο που παρέχονται από την Insulet.
Εάν έχετε χάσει το καλώδιο φόρτισης ή τη βάση, επικοινωνήστε με το 217 000 9999 για αντικατάσταση.

Η σύσταση είναι να μην φορτίζετε το Omnipod DASH PDM πάνω από το 85% της φόρτισης, να μην φορτίζετε το PDM σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος 31°C (87°F) ή υψηλότερες, να μην το αφήνετε να φορτίζει κατά τη διάρκεια της νύχτας και να διακόπτετε τη φόρτιση αν το αισθάνεστε πολύ ζεστό στο άγγιγμα.

Διακόψτε τη φόρτιση του Omnipod DASH PDM μόλις φτάσει στο 85% της φόρτισης. Επίσης, δεν θα πρέπει να φορτίζετε τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια της νύχτας και καλό είναι να παρακολουθείτε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Όχι, μην φορτίζετε το Omnipod DASH PDM κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ναι, αυτό επηρεάζει όλα τα PDM Omnipod DASH

Ναι, το Omnipod DASH εξακολουθεί να είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό σύστημα χορήγησης ινσουλίνης.

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Omnipod DASH PDM, αλλά σας ζητάμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που περιγράφονται στην ειδοποίηση ασφαλείας. Έχουμε εντοπίσει μια ενημέρωση του PDM Omnipod DASH που θα αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα. Αναμένουμε να ξεκινήσουμε να αποστέλλουμε δωρεάν τα ενημερωμένα PDMs Omnipod DASH σε όλους τους πελάτες τους προσεχείς μήνες.

Όχι, αυτό το ζήτημα δεν επηρεάζει την απόδοση του συστήματος Omnipod DASH. Το Omnipod DASH εξακολουθεί να είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό σύστημα χορήγησης ινσουλίνης.

Ναι, μπορείτε να συνεχίσετε να συνδέεστε σε φορητό υπολογιστή ή PC για να κάνετε λήψη δεδομένων και στη συνέχεια, να αποσυνδεθείτε όταν ολοκληρωθεί.

Το PDM μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά μεταξύ 5-40°C (σύμφωνα με τον οδηγό χρήσης), αλλά η φόρτιση επιτρέπεται μόνο μεταξύ 5-31°C. Εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πάνω από 31°C (87°F), θα πρέπει να αφήσετε το PDM να κρυώσει σε περιβάλλον κάτω από 31°C (87°F) προτού φορτίσετε τη συσκευή.

Εάν το PDM είναι θερμότερο από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος μετά την παραμονή του στο άμεσο ηλιακό φως, αφήστε το PDM να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσετε.